Advertisement

Bodrum Yangın - Bodrum'da yangın: 30 hektarlık alan yanıyor / Ekipler, marmaris’te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir.

Bodrum Yangın - Bodrum'da yangın: 30 hektarlık alan yanıyor / Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir.. Bölgeden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezi'ne. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. 5 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. More images for bodrum yangın »

Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. More images for bodrum yangın » Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yeni Mesaj: Bodrum'da korkutan yangın
Yeni Mesaj: Bodrum'da korkutan yangın from www.yenimesaj.com.tr
Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. More images for bodrum yangın » Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Book at the marma bodrum, bodrum.

Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu.

Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. More images for bodrum yangın » Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. 5 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Dün 10:23 sağanak ve dolu yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor.

Son Dakika: Muğla'nın Bodrum ilçesinde yangın! Alevler ...
Son Dakika: Muğla'nın Bodrum ilçesinde yangın! Alevler ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Dün antalya, osmaniye, mersin ve adana derken bugün de türkiye'nin çoğu kentinde. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. 4 hours ago · muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Dün 10:23 sağanak ve dolu yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor.

Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü.

Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Bölgeden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezi'ne. Book at the marma bodrum, bodrum. Dün antalya, osmaniye, mersin ve adana derken bugün de türkiye'nin çoğu kentinde. More images for bodrum yangın » Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. 5 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Jul 29, 2021 · türkiye'nin dört bir yanında peş peşe yangın haberleri geliyor… kütahya'nın emet, muğla'nın bodrum, açık fikirli'ın didim ve antalya'nın alanya ilçelerinde de orman yangınları çıktı. Dün antalya, osmaniye, mersin ve adana derken bugün de türkiye'nin çoğu kentinde. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor.

Son dakika... Binanın bodrum katında yangın çıktı; 10 ...
Son dakika... Binanın bodrum katında yangın çıktı; 10 ... from foto.haberler.com
Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Jul 29, 2021 · türkiye'nin dört bir yanında peş peşe yangın haberleri geliyor… kütahya'nın emet, muğla'nın bodrum, açık fikirli'ın didim ve antalya'nın alanya ilçelerinde de orman yangınları çıktı. Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Book at the marma bodrum, bodrum. Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Bölgeden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezi'ne. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor.

Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı.

Jul 29, 2021 · türkiye'nin dört bir yanında peş peşe yangın haberleri geliyor… kütahya'nın emet, muğla'nın bodrum, açık fikirli'ın didim ve antalya'nın alanya ilçelerinde de orman yangınları çıktı. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. More images for bodrum yangın » 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. 4 hours ago · muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Yangını denetleme altına alma çalışmaları devam ediyor. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Jul 14, 2021 · bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Dün antalya, osmaniye, mersin ve adana derken bugün de türkiye'nin çoğu kentinde. Bölgeden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezi'ne. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Posting Komentar

0 Komentar